Бісквіт-Шоколад

Бісквіт-Шоколад

Початком промислового виробництва кондитерських виробів в місті Харкові вважається 1896 рік, коли було засновано кондитерську фабрику Жоржа Бормана - видатного кондитера, який отримав звання "Постачальник Імператорського двору" та чимало міжнародних нагород. Пізніше, 1935 року, було створено ще одне велике кондитерське підприємство - "Харківську Бісквітну Фабрику". З 2001 року обидва підприємства почали випускати свою продукцію під спільною торговельною маркою - "Бісквіт-Шоколад", а в серпні 2004 року об'єдналися в однойменну корпорацію.

До асортименту борошняних кондитерських виробів, що виробляє корпорація, входять печиво (цукрове, здобне, затяжне, вівсяне), крекер, галети, вафлі, вафельні трубочки, бісквіти, рулети, торти вафельні та шоколадно-вафельні, пироги пісочні, вафельні десерти, батончики шоколадно-горіхові. Асортимент цукрової групи складається з карамелі, глазурованих та неглазурованих цукерок, шоколаду, тортів, зефіру, ірису, мармеладу.